روزگار من و ما

احساس متفاوتی در زندگی وجود داره وقتی متوجه میشی که خدا از همیشه بهت نزدیکتره

روزگار من و ما

احساس متفاوتی در زندگی وجود داره وقتی متوجه میشی که خدا از همیشه بهت نزدیکتره

طرز تهیه مسقطی

طرز تهیه مسقطی

مواد لازم برای دو نفر :

نشاسته : نصف پیمانه 

شکر : دو پیمانه- اگه زیاد از طعم شیرین خوشتون نمیاد میشه کمتر از این مقدار هم ریخت

گلاب : نصف پیمانه

آب سرد : چهار پیمانه 

زعفران : به مقدار لازم

کره : کمتر از 50 گرم ( به دلخواه )

گردوی آسیاب شده : به دلخواه برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا نشاسته را الک میکنیم و با چهار پیمانه آب سرد خوب هم میزنیم تا گلوله گلوله  نشود . سپس روی حرارت اجاق با شعله کم میگذاریم و مرتب هم میزنیم . نشاسته به مرور زمان تغییر رنگ داده و از سفید به شیشه ای تبدیل میشود . در این هنگام شکر را اضافه کرده و باز مرتب هم میزنیم . بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد زعفران دم کرده را به آن اضافه میکنیم و بعد از چند دقیقه گلاب را اضافه کرده و بعد از اینکه به قوام مطلوب رسید خاموش کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم . و آن را با گردوی آسیاب شده یا پسته یا گل محمدی تزیین میکنیم .

مسقطی را می توان به جای زعفران با پودر کاکایو یا انواع رنگ های خوراکی تهیه کرد .

نکته ک در هنگام تهیه مسقطی باید مرتبا مواد هم زده شوند .

نظرات 2 + ارسال نظر
خانم توت فرنگی جمعه 5 تیر 1394 ساعت 11:24 http://pasazvesal.blogsky.com

آب رو باید کم کم اضافه کنیم دیگه؟ مثل کاچی؟

نه همون اول اضافه کنید ( قبل از اینکه روی شعله بزارید ) خوب هم بزنید تا مایع یکدست و شفافی بدست بیاد بعد بزارید رو اجاق با حرارت کم و مرتبا هم بزنید

نیاز پنج‌شنبه 4 تیر 1394 ساعت 17:17 http://mydearboy.mihanblog.com

اگه بخوایم سفت و قالبی بشه باید بیشتر رو گاز بمونه؟

بله برای اینکه سفت بشه باید زمان جوشیدن رو بیشتر کنیم

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.